


- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Met deze Amandel Cakemix kun je een lekkere amandelcake bakken. Deze cake heeft een lekkere en volle amandelsmaak. Tip: het is lekker om over het beslag amandelschaafsel te strooien.
450 gram Amandel cakemix
225 gram zachte (room)boter
225 gram ei (± 5 eieren, maat S)
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Conventionele oven voorverwarmen op 160˚C. Boter met mixer zacht en romig kloppen. Voeg eerst de eieren toe en dan de mix voor Amandelcake. Gedurende 2 minuten kloppen in de hoogste versnelling. Doe het beslag voor de Amandelcake in een ingevette cakevorm (± 25 cm). Bak de Amandelcake gedurende 55-65 minuten op ± 160˚C.
Fotografie: Limited Food Stories.
Ingrediënten: suiker, TARWEbloem, AMANDELEN(1,7%), glucosestroop(TARWE, maïs), magere MELKpoeder, suiker, TARWEzetmeel, voorverstijfselde TARWEbloem, rijsmiddel:E450i;E500ii, emulgator:E477;E471;E472b;E475; E433, bakkerszout, verdikkingsmiddel:E415, aroma
Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1632kJ/388kcal, vetten: 3,8g, waarvan verzadigde vetten: 0,9g, koolhydraten: 83,4g, waarvan suikers: 53,1g, eiwitten: 4,3g, zout: 0,7g.
Inhoud: 450 gram.
Toon meer
Toon meer