


- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Banketbakkersroom is een gele vla-achtige room die bijzonder geschikt is voor onder andere tompoezen, roombroodjes, taartvulling, vlaaien en soezen.
Per 100 gram banketbakkersroompoeder, 250 gram koud water toevoegen. 2-5 minuten kloppen tot het een homogene massa is.
Met de banketbakkersroom kan ook botercrème worden gemaakt. Dit doe je door eerst de room volgens recept te maken. Hierna mix je nog 150 gram zachte boter en 40 gram suikerbakkerspoeder door de banketbakkersroom. Laat het geheel even opstijven in de koelkast.
Ingrediënten:
suiker, gemodificeerd zetmeel:E1414, magere melkpoeder, lactose (melk), stabilisator:E263;E450;E339, kleurstof:E160b;E101, gehard plantaardig vet (palm)(kokos), glucosestroop, emulgator:E471;E472a, melkeiwit, zout, aroma.
Voedingswaarde per 100 gram:
energie 1686kJ/401kcal, vetten 3,2gr, waarvan verzadigde vetten 2,5gr, koolhydraten 88,7gr, waarvan suikers 61,1gr, eiwitten 3,5gr, zout 0,1gr.
Inhoud: 400 gram.
Toon meer
Toon meer