Sluiten

Banoffee Cake

€3,60 998 Op voorraad: 1-2 werkdagen
Banoffee Cake is een heerlijke cake met banaansmaak en karamelstukjes. Deze zachte cake bak je eenvoudig thuis met dit cakemeel.... Toon meer
  • Ambachtelijk en eerlijke producten
  • 14 dagen bedenktijd op non-food*
  • Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
  • Snelle levering

Productomschrijving

Banoffee Cake is een heerlijke cake met banaansmaak en karamelstukjes. Deze zachte cake bak je eenvoudig thuis met dit cakemeel.

Bereidingswijze:
– 400 gram mix voor Banoffee Cake
– 200 gram zachte (room)boter
– 200 gram ei (± 4 eieren maat M)
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Conventionele oven voorverwarmen op 165˚C. Boter met mixer zacht en romig kloppen. Voeg eerst de eieren toe, klop tot één geheel. Voeg daarna de cakemix toe. Gedurende 4 minuten kloppen in de hoogste versnelling. Doe het beslag in een ingevette cakevorm (±25cm). Bakken gedurende 60-65 minuten op 165˚C.

Ingrediënten: suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, karamelstukjes(gecondenseerde magere MELK, suiker, glucosestroop, botervet(MELK), bevochtigingsmiddel: E420, emulgator:E471), gemodificeerd maïszetmeel, emulgator: E471, Rijsmiddel:E450,E500, TARWEgluten, verdikkingsmiddel:E415, natuurlijk aroma

Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1594kJ/376kcal, vetten: 2g, waarvan verzadigde vetten: 2g, koolhydraten: 84g, waarvan suikers: 47g, eiwitten: 5g, zout: 0,8g

Inhoud: 400 gram.

Toon meer

Specificaties

SKU
BS33010176
Bak doelgroep
Cake
Ingrediënten
Ingrediënten: suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, karamelstukjes(gecondenseerde magere MELK, suiker, glucosestroop, botervet(MELK), bevochtigingsmiddel: E420, emulgator:E471), gemodificeerd maïszetmeel, emulgator: E471, Rijsmiddel:E450,E500, TARWEgluten, ve
Inhoud (g)
400 gram

Toon meer

Banoffee Cake
€ 3,60
Banoffee Cake
400 gram
998 Op voorraad: 1-2 werkdagen
Toevoegen aan winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »