



- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Met de Bitterkoek Cakemix bak je een cake met de smaak van bitterkoekjes. De cake maak je eenvoudig, je hoeft alleen nog maar boter en eieren toe te voegen. Deze cake is lekker in combinatie met amaretto.
Bereiding:
450 gram Bitterkoek cakemix
225 gram zachte (room)boter
200 gram ei (± 4 eieren, maat M)
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Conventionele oven voorverwarmen op ± 160˚C. Boter met mixer zacht en romig kloppen. Voeg eerst de eieren toe en dan de mix voor Bitterkoekjes cake. Gedurende 2 minuten kloppen in de hoogste versnelling. Doe het beslag voor de Bitterkoekcake in een ingevette cakevorm (± 25 cm) Bak de Bitterkoekcake gedurende 55-65 minuten op ± 160˚C.
Ingrediënten: suiker, TARWEbloem, gebroken AMANDELbitterkoekjes(5,3%)(suiker, AMANDELEN, LUPINEmeel, EI-eiwit, emulgator:E322, aroma), TARWEzetmeel, SOJAmeel, TARWEgluten, aroma, MELKpoeder, glucosestroop (gedroogd), voorverstijfselde TARWEbloem, rijsmiddel:E450i;E500ii, emulgator:E477;E471;E475;E433, bakkerszout, verdikkingsmiddel:E415, aroma
Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1603kJ/380kcal, vetten: 3,1g, waarvan verzadigde vetten: 0,8g, koolhydraten: 81g, waarvan suikers: 48,9g, eiwitten: 5,9g, zout: 1g.
Inhoud: 450 gram.
Toon meer
Toon meer