Sluiten

Categorieën

Filters
  Ellen - Broodbakshop - Donderdag 5 Mei 2022

  Echt mijn cup of tea!

  Zo gezellig.. moederdag. Ontbijt op bed, lieve kaartjes en kneuterige tekeningen, zelf geknutselde onherkenbare items van klei en fotolijstjes van de kids en bloemen, chocolade of een verwendag of iets dergelijks van hubby. Allemaal leuk! Maar .. dat was toen, toen de kids nog klein waren. Soms mis ik dat wel hoor.

  Geen inspiratie

  Met mijn man heb ik inmiddels de afspraak gemaakt dat we niet meer aan moederdag en vaderdag doen en dat is heel fijn want ik wist op een gegeven moment niets anders meer te verzinnen dan ‘iets met bier’ of een boek.

  Verplicht nummer

  De jongens zijn ook niet meer zo fanatiek. Ik moet altijd wel lachen om hun directe vragen. ‘Euh mam, doe je nog wat aan moederdag?’ ‘Heb je nog iets nodig?’ ‘Heb je nog iets betaalbaars gezien wat je leuk vindt voor moederdag? Anders worden het gewoon bloemen hoor!’ Alsof dat een straf is, haha. Wel aandoenlijk want ze weten wel dat ik niet om cadeaus geef. Gewoon samen ontbijten of iets leuks doen is wat mij betreft al helemaal prima, maar blijkbaar vinden ze zelf dat ze ‘iets’ moeten geven.

  Or Tea?

  Dit jaar heb ik toch wel iets gezien wat ik erg leuk vind! Het zijn de theesoorten van het merk Or Tea? Niet alleen leuk omdat ik graag thee drink, maar ook omdat het er zo fantastisch uitziet! Ik zie al voor me hoe leuk de zakjes op tafel staan, of een van de blikken met de losse thee. De theesoorten van Or Tea? zijn van de hoogste kwaliteit, worden wereldwijd ingekocht en de verpakking is milieuvriendelijk. Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord tot ik het op onze eigen website zag, maar .. ik was gelijk verliefd!

  Over de top hip!

  De verpakkingen zijn heerlijk over de top hip! De diverse smaken hebben verrassende combinaties van theesoorten met fruit, kruiden en bloemen en zijn allemaal anders. De soorten thee - zoals oolong, groen, wit en rooibos - met verschillende verschillende thema’s hebben tot de verbeelding sprekende namen als Duke’s Blues, Ginseng Beauty en Beeeee Calm en The Playful Pear.

  Voor moeder

  Voor onze moeders heb ik al wat van Or Tea? gekocht. Een T’mbler (thermosfles) en losse thee genaamd Tiffany’s Breakfast voor mijn eigen moeder, omdat ze nog steeds een huge fan is van Audrey Hepburn - van de film Breakfast at Tiffany’s. En voor mijn schoonmoeder een box met thee en een T’mbler genaamd Yin Yang, omdat ze wel wat meer balans in haar leven kan gebruiken. Ik kan niet wachten om het ze te geven, het zal zeker in de smaak vallen!

  Jezelf verwennen

  Stiekem heb ik wel een beetje leedvermaak als ik denk aan de reactie van de jongens wanneer ze vragen ‘Heb je nog iets nodig of is er iets wat je graag wil’ en ik antwoord: ‘Ja ik heb iets heel leuks gezien! Ik wil graag een luxe geschenkdoos van Or Tea? Dan maak je me echt heel blij.’ Denk dat ze het op slag benauwd krijgen, want één dag voor moederdag kunnen ze dat niet meer voor elkaar krijgen natuurlijk, haha.

  Dat is overigens helemaal niet erg, want ik heb besloten mezelf met moederdag te trakteren op een combinatiebox en hij staat al ingepakt in de kast. Kan ik ontdekken welke soort en smaak ik het lekkerst vind. Heerlijk toch, jezelf verwennen met moederdag! Of iedere andere dag natuurlijk ;-)

  Recepten & Blogs

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »