


- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Met de Boerenappeltaart mix bak je een heerlijke appeltaart. Het enige wat je hoeft te voegen is boter, water, appel en rozijnen.
Probeer ook deze een Boeren Appeltaart met speculaas.
Bereidingswijze:
500 gram Boerenappeltaart mix
195 gram (room)boter
25 gram water
6 appels (in stukjes)
rozijnen
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de conventionele oven voor op 150˚C. Kneed van de Boerenappeltaart mix, de boter en het water een samenhangend deeg. Verdeel het deeg over de bodem en de rand van een ingevette springvorm (± 24 cm). Strooi eventueel wat custard op de bodem. Dit neemt het vocht van de appels op. Mix de appelstukjes en de gewenste hoeveelheid rozijnen. Verdeel dit over de bodem van de appeltaart. Bak de Boerenappeltaart ongeveer 75 minuten op ± 150˚C.
Ingrediënten: TARWEbloem, suiker, SOJAbloem, invertsuikerstroop, rijsmiddel:E450i; E500ii, glucosestroop (gedroogd), dextrose, weipermeaat (MELK), bakkerszout, specerijen.
Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1515kJ/360kcal, vetten: 1g, waarvan verzadigde vetten: 0,2g, koolhydraten: 80,9g, waarvan suikers: 37,7g, eiwitten: 5,8g, zout: 0,4g.
Inhoud: 500 gram.
Toon meer
Toon meer