

- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Bloem, zout, water, een oven en een pan. Dat is alles wat je nodig hebt om zelf brood te maken! Door het brood te bakken in een pan, creëer je een mooie knapperige korst terwijl de kern luchtig blijft. In 'Brood uit de pan' staan naast de basistechnieken voor het maken van je eigen zuurdesembrood ook 60 heerlijke broodrecepten. Naast klassieke broden vind je ook verrassende recepten, zoals brood met cider en gedroogde appels of een brood gemaakt van paarse wortels. Maak je ontbijt of lunch helemaal compleet met de originele belegsuggesties, zoals serranoham op een bedje van verse geitenkaas en rode biet of paprikacrème met amandelen en basilicum.
Auteur Ilona Chovancova beschrijft in het boek Brood uit de pan in 160 pagina's de meest eenvoudige methode om zuurdesembrood te maken. Voor liefhebbers van knapperige korsten, luchtig deeg, klassiek en verrassend!
160 pagina's, hardcover. Uitgegeven door Becht.
Toon meer
Toon meer