

Alle categorieën
Sluiten
Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.
Help mij kiezenCleanbake rijsmanden worden gemaakt vanuit natuurlijke materialen. Ze zijn een lust voor het oog. Ze zijn gemaakt van rotanpalmen (calamus) en zijn ideaal voor het rijzen, fermenteren en rijzen van brooddeeg. Let op! Wordt geleverd excl. witte voering/-do
Cookai professionele bakmat met bakinformatie voor minimaal 3.000 x gebruik.
Voor de thuisbakker is de Lékué Broodbakvorm Bread Maker XL in het Lékué gamma ongetwijfeld een superkoopje. Wegen, kneden én bakken, je doet het allemaal in de handige hittebestendige silicone broodbakvorm. Bij het bereiden van het deeg, gebruik je de br
Cleanbake rijsmanden worden gemaakt vanuit natuurlijke materialen. Ze zijn een lust voor het oog. Ze zijn gemaakt van rotanpalmen (calamus) en zijn ideaal voor het rijzen, fermenteren en rijzen van brooddeeg. Let op! Wordt geleverd excl. witte voering/-do
Een traditioneel bruinbrood bakt u met molenbruin broodmeel. Dit is een mix van Tarwevolkorenmeel en Tarwebloem van de molen. Het is lekker én gezond!
Cleanbake rijsmanden worden gemaakt vanuit natuurlijke materialen. Ze zijn een lust voor het oog. Ze zijn gemaakt van rotanpalmen (calamus) en zijn ideaal voor het rijzen, fermenteren en rijzen van brooddeeg. Let op! Wordt geleverd excl. witte voering/-do
Bak het lekkerste brood, pate of gehaktbrood in de brood Dutch Oven.
Bakmeester Claes authentieke blauwstalen bakvorm! U heeft veel bakplezier met deze unieke vorm.
Van 100% Roggevolkorenmeel kun je geen brood bakken. Roggemeel bevat minder gluten dan tarwemeel, waardoor het minder goed rijst. Roggevolkorenmeel geeft brood meer smaak en het brood blijft langer vers.
Bakkerszout bevat meer jodium dan gewone keukenzout. Wanneer u altijd zelf brood bakt kan het zijn dat u te weinig jodium krijgt.
Parelsuiker is een suiker die niet smelt tijdens het bakken. Parelsuiker P4/5 wordt voornamelijk gebruikt in suikerbrood.
Tarwegluten maken het brood luchtiger en elastischer. Voeg 2 – 5 gram Tarwegluten per 100 gram deeg toe aan het brooddeeg. Afhankelijk van de hoeveelheid Tarwegluten zal het brood luchtiger en elastischer worden. Van Tarwegluten kun je Seitan, een vleesve
Bakmeester Claes authentieke blauwstalen bakvorm! U heeft veel bakplezier met deze unieke vorm.
Parelsuiker is een suiker die niet smelt tijdens het bakken. Parelsuiker P2 wordt vaak gebruikt als decoratie op koekjes en cake/taart. Bij gebruik van parelsuiker in de broodbakmachine kneedt u de parelsuiker handmatig door het deeg bij de laatste “piep”
Multikorn is een zogenaamd Vitaminebrood met toegevoegde vitamine B1, B2, B12 en ijzer. Multikorn broodmeel is een mix van onder andere tarwebloem, tarwezemelen, havervlokken, zout, lijnzaad, sesamzaad en kruiden. Bak van Multikorn broodmix een donker mee
Italiaans Kruiden broodmeel is een mix van onder andere tarwebloem, gedroogde paprika, gedroogde ui en Italiaanse kruiden. Bak van Italiaans Kruiden broodmeel een hartig brood. Italiaans Kruidenbrood is lekker om als borrelbrood te eten.
De Patisse broodvorm van plaatstaal heeft een lengte van 30 centimeter en bakt met de juiste ingrediënten en temperatuur een perfect brood. Deze vorm is geschikt voor de gevorderde bakker.
Wat is er nou lekkerder je eigen zelf gebakken brood? Nú wel met een knapperige kost van buiten en luchtig deeg van binnen. Om zo'n heerlijk brood te bakken, heb je stoom nodig. Veel thuisbakkers hebben echter geen stoomoven in huis. Daar hebben de slimme
Toscane broodmeel is een mix van onder andere tarwe- en roggebloem, meloenpitten, lijnzaad en maismeel. Bak een heerlijk licht meergranenbrood van Toscane broodmeel.
Glazen ovalen bakvorm met deksel, inhoud 2,8 liter. Formaat: 35,5cm lang incl. handvatten, 215cm breed en 13,5cm hoog. Merk: Bohemia Selection.
Met Rogge broodmeel kun je een lekker zelfgemaakt roggebrood bakken. Lekker met spek bij de erwtensoep. Je kunt ook een zoet roggebrood bakken.
Zeeuwse Bloem is een fijne tarwebloem met een laag eiwitpercentage en een hoog zetmeelgehalte. Zeeuws bloem gebruik je voor alle soorten banket waarvan je wilt dat ze knapperig en bros van structuur worden. Zeeuwse Bloem kun je onder andere gebruiken om t
Met de handige Birkmann broodstempel duurt het slechts enkele seconden om de typische afdruk op je broodjes te stempelen.
Rijstebloem kun je gebruiken om brooddeeg te bestrooien. Daarnaast kun je met rijstemeel ook rijstepap maken of je gebruikt het als bindmiddel. Deze rijstebloem is zonder toegevoegde suikers.