Sluiten

Deegmesje (lame) incl. 5 mesjes

€ 9,95
€ 8,99 3-4 weken
Door het insnijden van het deeg met een lame kun je “sturen” waar het deeg tijdens de ovenrijs open gaat staan.... Toon meer
  • Ambachtelijk en eerlijke producten
  • 14 dagen bedenktijd op non-food*
  • Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
  • Snelle levering

Productomschrijving

Met dit speciale broodmesje, een ‘lame’ genoemd, snijd je in een handomdraai brooddeeg in. Het bestaat uit een houder met daarop een vlijmscherp scheermesje. Het scheermesje hoort gebogen op de houder te staan. Het scheermesje kan aan alle vier de hoeken gebruikt worden door het te keren en te draaien. Als alle kanten bot zijn geworden vervang je heel eenvoudig het scheermesje. De lame wordt vooral gebruikt voor het insnijden van stokbrood en vloerbrood. Door het insnijden van het deeg kun je “sturen” waar het deeg tijdens de ovenrijs open gaat staan. Houd tijdens het insnijden van het deeg het mesje in een hoek van ongeveer 30 graden en snijd alleen met de punt van het mesje. Snijd snel en in één beweging, anders blijft het mesje haken in het deeg. Ga vooral niet zagen zoals je een brood snijd. Laat het mesje het werk doen en druk niet op het deeg. Snijd het deeg niet te diep in, een ½ cm is genoeg. Je kunt eventueel voordat je gaat snijden het scheermesje met water nat maken of met een beetje olie invetten. Denk eraan om de lame op een veilige plaats op te bergen zodat je je niet kunt snijden. Het deegmesje wordt geleverd inclusief 5 scheermesjes.

Toon meer

Specificaties

SKU
BS15010001
Afmeting
16,5 cm in lengte
Fabrikantcode
Uit de keuken van Levine
Materiaal
Metaal
Proces
Rijzen & Opmaken

Toon meer

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Deegmesje (lame) incl. 5 mesjes
€ 9,95
€ 8,99
Deegmesje (lame) incl. 5 mesjes
3-4 weken
In winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »