
- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
De heerlijke geur van versgebakken brood uit de oven is onweerstaanbaar. Het maken van uw eigen brood is een droom voor velen, misschien zelfs een luxe. Brood maken in broodbakmachines is zeer trendy geworden: een vers brood automatisch gebakken op het tijdstip wanneer je ’s ochtends opstaat. Over smaak valt echter te twisten en de resultaten zijn vaak gebruikers afhankelijk. Het is daarom tijd om terug te gaan naar de basis! Het volgende brood dat u zelf thuis bakt in de broodbakbol ‘Le Pain’ van Emile Henry zullen uw smaakpapillen herinneren aan vers gebakken brood uit een echte oven. De nieuwe Emile Henry broodbakbol (broodbakschaal) maakt van uw eigen oven een traditionele broodoven maar dan voor thuis. Het vuurvaste Flame® keramiek heeft dezelfde eigenschappen als die van een traditionele broodoven. Het absorbeert de vochtigheid aan het einde van de baktijd, voor een perfect knapperige korst. De klokvormige deksel fungeert als de koepel van de broodbakoven, die de luchtvochtigheid tijdens het bakken constant houdt en zorgt voor een luchtig, goed gerezen brood.
Toon meer
Toon meer