


- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Met Frambozen cakemix kun je een zoete cake met frambozensmaak maken. De frambozencake bevat stukjes witte chocolade en stukjes framboos.
Bereidingswijze:
400 gram Frambozen cakemix
200 gram ei (± 4 eieren, maat S)
200 gram zachte (room)boter
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Conventionele oven voorverwarmen op 160˚C. Boter met mixer zacht en romig kloppen. Voeg eerst de eieren toe en dan de mix voor Frambozencake. Klop het geheel in ± 5 minuten tot een mooi beslag. Doe het beslag voor de Frambozencake in een ingevette cakevorm (± 25 cm). Bak de Frambozencake gedurende 60-65 minuten op ± 160˚C.
Ingrediënten: suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, voorverstijfselde TARWEbloem, witte chocoladestukjes (suiker, volle MELKpoeder,cacaoboter, magere MELKpoeder, natuurlijke vanille-aroma, emulgator:E322 (SOJA)), framboos, appel, fructosestroop, gedroogde glucosestroop, rijstemeel, magere MELKpoeder, palmolie, zuurteregelaar:E330, kleurstof:E160b , rijsmiddel: E450i;E500ii, emulgator:E477;E471;E472b;E475;E433, zout, verdikkingsmiddel:E415;E440, aroma(MELK).
Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1579kJ/376kcal, vetten: 2g, waarvan verzadigde vetten: 1,1g, koolhydraten: 83,4g, waarvan suikers: 51,3g, eiwitten: 4,7g, zout: 1,1g
Inhoud: 400 gram.
Toon meer
Toon meer