Sluiten

Hazelnoot-Havermout Koeken

€3,25 993 Op voorraad: 1-2 werkdagen
Met de mix voor Hazelnoot-Havermout Koeken kun je heerlijke koeken maken op basis van havermout. In de mix zitten lekkere stukjes hazelnoot en stukjes chocolade.... Toon meer
  • Ambachtelijk en eerlijke producten
  • 14 dagen bedenktijd op non-food*
  • Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
  • Snelle levering

Productomschrijving

Met de mix voor Hazelnoot-Havermout Koeken kun je heerlijke koeken maken op basis van havermout. In de mix zitten lekkere stukjes hazelnoot en stukjes chocolade.

Bereiding:
– 500 gram mix voor Hazelnoot-Havermout koeken
– 150 gram (room)boter
– 50 gram keukenstroop of honing
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm conventionele oven voor op ±180 °C Klop de boter met stroop of honing zacht. Voeg de koekmix toe en meng tot en samenhangend deeg. Maak ± 12 koeken Bak de koeken in ±18 min op ±180 °C gaar. Laat de koeken afkoelen.

Ingrediënten: HAVER, HAVERvlokken, suiker, invertsuikerstroop, caramelkleurstof:E150a, hazelNOTEN, chocoladedruppels(cacaomassa, suiker, dextrose, emulgator: E322 (SOJAlecithine)), gejodeerd zout (jodium 58 mg/kg), rijsmiddel:E450i;E500, natief aardappelzetmeel

Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1816kJ/431kcal, vetten: 15,2g, waarvan verzadigde vetten: 2,4g,
koolhydraten: 61,5g, waarvan suikers: 23,1g, eiwitten: 9,7g, zout: 0,9g

Inhoud: 500 gram.

Toon meer

Specificaties

Bak doelgroep
Koeken
Ingrediënten
Ingrediënten: HAVER, HAVERvlokken, suiker, invertsuikerstroop, caramelkleurstof:E150a, hazelNOTEN, chocoladedruppels(cacaomassa, suiker, dextrose, emulgator: E322 (SOJAlecithine)), gejodeerd zout (jodium 58 mg/kg), rijsmiddel:E450i;E500, natief aardappelz
Inhoud (g)
500 gram

Toon meer

Hazelnoot-Havermout Koeken
€ 3,25
Hazelnoot-Havermout Koeken
500 gram
993 Op voorraad: 1-2 werkdagen
Toevoegen aan winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »