Sluiten

Categorieën

Filters

    Wij helpen je graag met zoeken.

    Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

    Help mij kiezen

    Ingrediënten voor brood kopen?

    Bij Broodbakshop vindt u verse brood ingrediënten om zelf overheerlijk brood mee te bakken. Ambachtelijk bereid. Bestel en ontdek het gemak van Broodbakshop.nl. Toon meer

    Merken

    Inhoud in grammen

    Inhoud in liters

    Wat wilt u bakken?

    Prijs

    -
    189 Producten
    Tarwebloem (T65) broodmeel

    Tarwebloem (T65) broodmeel

    Met tarwebloem broodmeel bak je een traditioneel witbrood. In onze korenmolen wordt deze bloem gezeefd (gebuild) zonder de kiemen. Het resultaat: een heerlijk aromatisch en gezond witbrood. Je kunt de tarwebloem ook gebruiken om zelf pasta te maken.

    Op voorraad
    € 4,-
    Tarwe Griesmeel (Semolina)

    Tarwe Griesmeel (Semolina)

    Met Tarwe Griesmeel kun je onder andere een heerlijke ouderwetse griesmeelpudding of griesmeelpap maken. Je kunt met griesmeel onder andere ook brood bakken en pasta maken. De Franse naam voor tarwegriesmeel is semoule, de Italiaanse naam is semolina, de

    Op voorraad
    € 1,85
    Broodverbeteraar

    Broodverbeteraar

    Door toevoeging van broodverbeteraar krijgt je brood meer volume en blijft het langer vers. Dosering maximaal 40 gram per 500 gram broodmeel.

    Op voorraad
    € 2,30
    Droge Gist

    Droge Gist

    Droge gist voeg je toe aan brood om het te laten rijzen, zodat het een luchtig brood wordt.

    Op voorraad
    € 2,50
    Tarwevolkoren broodmeel

    Tarwevolkoren broodmeel

    Een heerlijk fijn volkorenbrood bakt u met onze tarwevolkoren broodmeel! Ons broodmeel wordt gemaakt van tarwekorrels, fijn gemalen tussen de molenstenen, waar de zemelen en kiemen niet uitgehaald zijn.

    Op voorraad
    € 4,-
    Natuurlijk Natuurlijk Citroenzuur poeder

    Natuurlijk Natuurlijk Citroenzuur poeder

    Citroenzuur poeder (citric acid powder) is zeer geschikt om als natuurlijk bewaarmiddel in voedingsproducten te gebruiken. Je gebruikt het bijvoorbeeld in zelfgemaakte limonade en frisdranken. Daarnaast kun je het gebruiken voor het ontkalken van je koffi

    Op voorraad
    € 2,95
    Vikingbrood

    Vikingbrood

    Vikingbrood meel is een mix van verschillende soorten granen, zaden en kruiden. Vikingbrood is een compact brood en bestaat voor een groot deel uit rogge. Het is een eiwitrijk, koolhydraatarmer brood, rijk aan onverzadigde vetten en vezelrijk.

    Op voorraad
    € 4,45
    AG Tarwebloem

    AG Tarwebloem

    AG Tarwebloem broodmeel staat voor Ambachtelijk Goud. Dit is tarwebloem van natuurlijke afkomst voor een traditioneel witbrood. Omdat wij als Molen Mulder Pot – Kropswolde geen SKAL certificaat hebben, mogen wij het broodmeel niet biologisch noemen. Het h

    Op voorraad
    € 4,85
    Grof Volkoren broodmeel

    Grof Volkoren broodmeel

    Grof Volkoren broodmeel is een broodmix voor een traditioneel grof volkorenbrood. Grof Volkoren broodmeel is een mix van onder andere tarwevolkorenmeel en gepofte tarwekorrels.

    Op voorraad
    € 5,35
    Dubbel Drents Donker

    Dubbel Drents Donker

    Dubbel Drents Donker is een donker meergranen broodmeel. Dubbel Drents wil zeggen dat de granen zijn verbouwd en gemalen. Het meel is dus puur van Drentse bodem.

    Op voorraad
    € 6,15
    Speltvolkoren broodmeel

    Speltvolkoren broodmeel

    Met speltvolkoren broodmeel kun je thuis een aromatisch fijn speltvolkorenbrood bakken. Dit broodmeel wordt gemaakt van speltkorrels, fijn gemalen tussen de molenstenen, waar de zemelen en kiemen niet uitgehaald zijn. Speltmeel heeft een lichtbruine kleur

    Op voorraad
    € 6,70
    Roggevolkorenmeel

    Roggevolkorenmeel

    Van 100% Roggevolkorenmeel kun je geen brood bakken. Roggemeel bevat minder gluten dan tarwemeel, waardoor het minder goed rijst. Roggevolkorenmeel geeft brood meer smaak en het brood blijft langer vers.

    Op voorraad
    € 2,80
    Tarwekorrels

    Tarwekorrels

    Hele tarwekorrels die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als decoratie, om zelf meel te malen of voor een zelfgemaakte pittenzak.

    Op voorraad
    € 3,75
    Parelsuiker P2

    Parelsuiker P2

    Parelsuiker is een suiker die niet smelt tijdens het bakken. Parelsuiker P2 wordt vaak gebruikt als decoratie op koekjes en cake/taart. Bij gebruik van parelsuiker in de broodbakmachine kneedt u de parelsuiker handmatig door het deeg bij de laatste “piep”

    Op voorraad
    € 2,35
    Donker Beren broodmeel

    Donker Beren broodmeel

    Met Donker Beren Broodmeel bak je een lekker donker bruin meergranen brood. Het is een mix van onder andere tarwe- en roggebloem, soja- en havervlokken, zout, lijnzaad en sesamzaad.

    Op voorraad
    € 4,65
    6 – Granen broodmeel

    6 – Granen broodmeel

    Met 6-granen broodmeel kun je een donker meergranen brood bakken. In deze broodmix zitten verschillende soorten granen en vlokken. 6-Granen broodmeel is een mix van onder andere tarwe- en roggebloem, tarwe- gerste- en havervlokken, zout, soja en lijnzaad.

    Op voorraad
    € 5,15
    Italiaans Kruiden broodmeel

    Italiaans Kruiden broodmeel

    Italiaans Kruiden broodmeel is een mix van onder andere tarwebloem, gedroogde paprika, gedroogde ui en Italiaanse kruiden. Bak van Italiaans Kruiden broodmeel een hartig brood. Italiaans Kruidenbrood is lekker om als borrelbrood te eten.

    Op voorraad
    € 3,95
    Zeeuwse Bloem

    Zeeuwse Bloem

    Zeeuwse Bloem is een fijne tarwebloem met een laag eiwitpercentage en een hoog zetmeelgehalte. Zeeuws bloem gebruik je voor alle soorten banket waarvan je wilt dat ze knapperig en bros van structuur worden. Zeeuwse Bloem kun je onder andere gebruiken om t

    Op voorraad
    € 2,60
    AG Tarwevolkorenmeel

    AG Tarwevolkorenmeel

    AG Tarwevolkorenmeel staat voor Ambachtelijk Goud broodmeel. Dit meel is van natuurlijke afkomst voor een traditioneel volkorenbrood. Met Ambachtelijk Goud Tarwevolkoren broodmeel kun je een heerlijk fijn volkorenbrood bakken. AG broodmeel is gemaakt van

    Op voorraad
    € 4,85
    Toscane broodmeel

    Toscane broodmeel

    Toscane broodmeel is een mix van onder andere tarwe- en roggebloem, meloenpitten, lijnzaad en maismeel. Bak een heerlijk licht meergranenbrood van Toscane broodmeel.

    Op voorraad
    € 7,95
    Ouwel rondjes rond 78 mm (set á 15 stuks)

    Ouwel rondjes rond 78 mm (set á 15 stuks)

    Deze ouwel rondjes (eetbaar papier) kun je gebruiken bij het maken van kokosmakronen en andere koekjes. Het wordt ook wel snoeppapier, eetpapier of eetbaar papier genoemd. Het rondje van eetpapier heeft een diameter van 7,8 cm.

    Op voorraad
    € 1,10
    Parelsuiker P4/P5

    Parelsuiker P4/P5

    Parelsuiker is een suiker die niet smelt tijdens het bakken. Parelsuiker P4/5 wordt voornamelijk gebruikt in suikerbrood.

    Op voorraad
    € 2,35
    Multikorn broodmeel

    Multikorn broodmeel

    Multikorn is een zogenaamd Vitaminebrood met toegevoegde vitamine B1, B2, B12 en ijzer. Multikorn broodmeel is een mix van onder andere tarwebloem, tarwezemelen, havervlokken, zout, lijnzaad, sesamzaad en kruiden. Bak van Multikorn broodmix een donker mee

    Op voorraad
    € 6,10
    Bakkerszout

    Bakkerszout

    Bakkerszout bevat meer jodium dan gewone keukenzout. Wanneer u altijd zelf brood bakt kan het zijn dat u te weinig jodium krijgt.

    Op voorraad
    € 1,55

    Zelf brood bakken is leuk om te doen en vooral lekker. Er gaat niets boven de geur van een warm gebakken brood in huis. De smaak staat of valt met de ingrediënten om brood te bakken. INGREDIËNTEN van brood: de basis is simpel. Brood wordt gemaakt van een gistdeeg, dat u maakt van bloem, gist en lauwwarm water en/of melk. De gist zorgt ervoor dat het zetmeel in de bloem wordt omgezet in alcohol en koolzuurgas. Met andere woorden: het deeg rijst. Als u het deeg goed kneedt en beslaat, rijst het brood beter. Naast bloem, gist en water of melk zitten er bijna altijd de volgende INGREDIËNTEN in brood: zout, een beetje suiker en boter of olie.

    Wat is eigenlijk het verschil tussen meel en bloem?

    Als men tarwekorrels maalt, krijgt men meel. Als men de meel zeeft, worden de zemelen eruit gehaald en krijgt men bloem. Meel is dus niets anders dan ongezeefde bloem. Het soort meel dat u gebruikt, bepaalt wat voor brood u bakt. Van bloem bakt u wittebrood, van meel bakt u bruinbrood en volkorenbrood. Er zijn allerlei soorten meel verkrijgbaar. Koop deze INGREDIËNTEN voor brood bij de (biologische) supermarkt, bij uw eigen bakker of ga naar de molenaar.

    Wat voor soort meel moet ik nemen?

    Gewone bloem of bakkersbloem: gezeefd meel met veel gluten, waardoor het deeg elastisch wordt. Met bakkersbloem bakt u wittebrood. Patentbloem: meel met minder gluten dan bakkersbloem. Het wittebrood dat u hiermee bakt, wordt niet zo hoog. Ongebuild meel: meel voor het bakken van bruinbrood. Builen is een ander woord voor zeven; ongebuild meel is een combinatie van bloem en volkorenmeel. Zo bestaat 70% ongebuild meel voor 70% uit bloem en voor 30% uit tarwemeel. Volkoren meel: niet gezeefd meel voor het bakken van volkorenbrood.

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »