Sluiten

Categorieën

Filters

    Wij helpen je graag met zoeken.

    Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

    Help mij kiezen

    Bijzonder lekker brood? Gebruik broodvullingen

    Hier vindt u diverse lekkere broodvullingen voor verrassende smaaksensaties. Broodbakshop, alles voor de thuisbakker. Bestel en ontdek het gemak van Broodbakshop.nl. Toon meer

    Merken

    Inhoud in grammen

    Wat wilt u bakken?

    Prijs

    -
    44 Producten
    Donkere Basterdsuiker

    Donkere Basterdsuiker

    Donkere Basterdsuiker is onder andere geschikt voor het bakken van spekkendikken, taart, koekjes en cake zoals brownie en gevulde speculaas. Door de donkere suikerstroop met karamel kleurt het product mooi donkerbruin en geeft het bovendien een lekkere sm

    Op voorraad
    € 1,85
    Suikerbakkerspoeder

    Suikerbakkerspoeder

    Versier je pannenkoeken of oliebollen met Suikerbakkerspoeder. Dit kan heel makkelijk met een meelzeef.

    Op voorraad
    € 1,75
    Smeltchocolade Wit (29%)

    Smeltchocolade Wit (29%)

    Smeltchocolade Wit is van hoogwaardige kwaliteit, die snel en soepel smelt. De witte smeltchocolade kun je makkelijk aanbrengen en heeft een uitstekende smaak. De witte chocolade is geschikt voor onder andere de ganering van koekjes, cake, bonbons en veel

    Op voorraad
    € 3,10
    Bakvaste Chocoladedruppels Melk

    Bakvaste Chocoladedruppels Melk

    Bakvaste chocoladedruppels Melk zijn bestand tegen oventemperaturen van ± 200°C. De bruine bakvaste chocoladedruppels smelten wel in de oven, maar na het afkoelen worden ze weer hard. De druppels worden o.a. verwerkt in brood, banket en koekjes.

    Op voorraad
    € 3,70
    Groentebouillon Fijn

    Groentebouillon Fijn

    De Groentebouillon Mix is een gedroogde groentebouillon in poedervorm. Je kunt de groentebouillonmix naar smaak toevoegen aan saus. soep of andere gerechten. Deze mix is 100% natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen.

    Op voorraad
    € 2,90
    Italiaanse Kruiden

    Italiaanse Kruiden

    Italiaanse Kruiden  is een heerlijke mix van Italiaanse kruiden die je perfect kunt combineren in elk Italiaans gerecht. Denk aan pasta’s, pizza, risotto, maar ook door een brood of over aardappeltjes uit de oven. Deze Italiaanse Kruidenmix is kiemarm en

    Op voorraad
    € 4,50
    Perzisch Blauwzout

    Perzisch Blauwzout

    Perzisch Blauwzout is zout met een lichte blauwe kleur, wat afkomstig is uit Noord-Iran. De smaak van die blauwe zout is in het begin heel krachtig en zwakt dan af. Het zout heeft een zoete ondertoon. Daarom is dit zout ook geschikt om bijvoorbeeld te geb

    Op voorraad
    € 3,15
    Anijszaad Heel

    Anijszaad Heel

    Anijszaad Heel heeft een zoete, warme smaak. Een beetje Anijszaad Heel (± 25 gram per kilo) toegevoegd aan Spekkendikkenmeel is heerlijk. Anijszaad kan ook gebruikt worden in brood, gebak en koekjes.

    Op voorraad
    € 2,60
    Rozijnen (ongezwaveld)

    Rozijnen (ongezwaveld)

    Rozijnen zijn van grote druivensoorten afkomstig. Rozijnen kunnen zoal gebruikt worden voor rozijnenbrood, salades, gebak en vleesgerechten. Rozijnen zitten ook in studentenhaver en boerenjongens (rozijnen op brandewijn). Of ze worden aan kleine kinderen

    Op voorraad
    € 3,75
    Krenten

    Krenten

    Krenten zijn gedroogde pitloze druiven van een druivenras dat kleine zoete vruchten geeft. Krenten worden veel gebruikt in brood, zoals voor krentenbollen, krentenbrood en oliebollen. Daarnaast worden krenten ook vaak aan notenmixen toegevoegd of ze worde

    Op voorraad
    € 3,65
    Smeltchocolade Puur (58%)

    Smeltchocolade Puur (58%)

    Smeltchocolade Puur is van hoogwaardige kwaliteit, die snel en soepel smelt. De pure smeltchocolade kun je makkelijk aanbrengen en heeft een uitstekende smaak. De chocolade is geschikt voor onder andere de garnering van koekjes, cake, bonbons en veel meer

    Op voorraad
    € 3,10
    Bakvaste Chocoladedruppels Wit

    Bakvaste Chocoladedruppels Wit

    Bakvaste chocoladedruppels Wit zijn bestand tegen oventemperaturen van ± 200°C. De witte bakvaste chocoladedruppels smelten wel in de oven, maar na het afkoelen worden ze weer hard. De druppels zijn onder andere geschikt voor verwerking in brood, banket e

    Op voorraad
    € 3,70
    Aardbei Chocoladedruppels

    Aardbei Chocoladedruppels

    De Aardbei chocoladedruppels van Callebaut hebben een heerlijke zoete aardbeiensmaak. De chocoladedruppels zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Je kunt de druppels bijvoorbeeld verwerken in koekjes, cake en bonbons.

    Op voorraad
    € 3,55
    Gember Poeder

    Gember Poeder

    Gember Poeder is kiemarm, zonder additieven en 100% natuurlijk. De smaak van gemberpoeder is scherper en sterker dan van verse gember. Lekker in Aziatische gerechten en Noord-Afrikaanse gerechten, maar ook in gebak en koek.

    Op voorraad
    € 2,15
    Provençaalse Kruiden

    Provençaalse Kruiden

    Deze heerlijke Provençaalse Kruiden kun je goed gebruiken in Franse gerechten. Je kunt de kruiden bijvoorbeeld met olijfolie over aardappeltjes uit de oven doen, door een hartige taart doen of in een stoofschotel gebruiken.

    Op voorraad
    € 4,80
    Franse Kruiden

    Franse Kruiden

    Franse Kruiden is een kruidenmix van allerlei kruiden die je goed kunt gebruiken in de Franse keuken. Gebruik ze bijvoorbeeld door een Quiche (hartige taart), Boeof Bouguignon, salade of lekker over aardappeltjes uit de oven. Deze Franse Kruidenmix is kie

    Op voorraad
    € 1,85
    Hawaii Zout Bamboo

    Hawaii Zout Bamboo

    Hawaii Zout Bamboo is een natuurzout met een groene kleur. Dit zout past goed bij Aziatische gerechten zoals rijst, groenten, vis en zeevruchten. Maar dit zout past ook god bij vlees- en stoofschotels. De kleur en smaak behoudt je het beste door het zout

    Op voorraad
    € 3,95
    Anijszaad Gemalen

    Anijszaad Gemalen

    Anijszaad Gemalen heeft een zoete, warme smaak en kan wordt toegevoegd aan spekkendikmeel en gebruikt in brood, gebak en koekjes. Maar ook voor het aromatiseren van gebak, in rode kool of wortelen. Het kan zelfs kaneel of nootmuskaat vervangen.

    Op voorraad
    € 2,40
    Lijnzaad Gebroken

    Lijnzaad Gebroken

    Lijnzaad kan zoal worden gebruikt in brood, yoghurt, salades of muesli. Lijnzaad kan ook geroosterd worden in de oven. Geroosterde lijnzaad geeft een nootachtige smaak. Lijnzaad is rijk aan vezels en omega 3.

    Op voorraad
    € 2,30
    Witte Basterdsuiker

    Witte Basterdsuiker

    Witte Basterdsuiker is o.a. geschikt voor het bakken van taart, koekjes en cake. De suiker lost gemakkelijk op en het te bakken product krijgt sneller een mooie lichte kleur. Witte Basterdsuiker smaakt ook heerlijk in yoghurt of op pannenkoeken.

    Op voorraad
    € 1,85

    Als u zelf brood bakt, kunt u eindeloos variëren. Niet alleen met de keuze van het meel, maar ook met de vulling. U krijgt de heerlijkste resultaten door een lekkere BROODVULLINGEN te kopen. Wat dacht u van een lekker mueslibrood gevuld met noten, zaden en rozijnen? Of een smeuïg paasbrood met sukade en spijs? Maak van een gewoon wit brood een bijzondere traktatie door er iets extra’s aan toe te voegen. Stukjes appel bijvoorbeeld, of wat fijngesneden abrikozen. Wat u ook kiest, het resultaat is altijd bijzonder en lekker. Bijzonder lekker! Hartige of zoete broodvulling. Een gevuld brood hoeft niet altijd zoet te zijn. Als u BROODVULLINGEN gaat kopen, denk dan ook eens aan hartige ingrediënten. Een vloerbrood met olijven en kruiden is erg lekker bij een kom soep. Besmeer het met tapenade en u heeft een exquise borrelhapje. Met wat zongedroogde tomaatjes en basilicum geeft u uw ciabatta een extra mediterraans tintje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard bestelt u bij ons BROODVULLINGEN van perfecte kwaliteit. Weet u al voor welk recept u broodvulling gaat kopen? Bestel nu de beste broodvulling en verras iedereen met uw speciale, zelfgebakken brood!

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »