


- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Met Kwark cakemix kun je een heerlijke frisse cake bakken. Dit komt omdat er door deze cake kwark heen gaat. Ook lekker om een keer vruchtenkwark of yoghurt erdoorheen te doen in plaats van gewone kwark.
Bereidingswijze:
500 gram Kwark cakemix
125 gram (vruchten)kwark
150 gram ei (± 3 eieren, maat S)
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Conventionele oven voorverwarmen op ± 185 ˚C. Meng de Kwark cakemix, kwark en eieren. Gedurende 4 minuten kloppen in de laagste versnelling (niet langer). Doe het beslag voor de Kwark cake in een ingevette cakevorm (± 25 cm). Bak de Kwark cake gedurende 45-50 minuten op ± 185˚C.
Variatie tip 1: Spatel 100 gram stukjes ananas door het beslag voor de Kwarkcake. Doe het beslag voor de Kwark cake met ananasstukjes in een ingevette cakevorm (±25 cm). Leg op het beslag 4 halve ananasschijven. Bak de Kwark cake gedurende ± 75 minuten op ± 185˚C.
Variatie tip 2: Spatel 200 gram stukjes perzik door het beslag voor de Kwarkcake.
Ingrediënten: suiker, TARWEbloem, natuurlijk citrus aroma, natuurlijk aroma met kwarksmaak, gemodificeerd maïszetmeel E1422, glucosestroop, rijsmiddel E450;E500, zout, verdikkingsmiddel E415, voedingszuur E270, wortelextract, zuurteregelaar E327
Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1547kJ/370kcal, vetten: 0,8g, waarvan verzadigde vetten: 0,6g, koolhydraten: 84,8g, waarvan suikers: 48,7g, eiwitten: 4,3g, zout: 1,5g
Inhoud: 500 gram.
Toon meer
Toon meer