
- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Zelf broodbakken kun je leren! Meer meesterlijk brood gaat verder waar Robèrt van Beckhovens eerste boek Meesterlijk brood is gebleven. De Meester Boulanger geeft in zijn tweede boek nog meer informatie over de broodnodige ingrediënten voor het zelf bakken van brood. Robert verklapt de tien gouden tips om teleurstellingen uit de oven te voorkomen. En, het allerbelangrijkste, hij geeft een 30-tal nieuwe, originele recepten prijs, zoals recepten met getoerd deeg (croissants), broodjes voor elke gelegenheid (worstenbroodjes, paasstol, kerstbrood) en zoete en hartige brioche. Als een ware meester neemt Robèrt de thuisbakker bij de hand om hem door middel van gevarieerde recepten, duidelijke uitleg, stap-voor-stap foto’s en filmpjes de kunst van het bakken bij te brengen.
Toon meer
Toon meer