


- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Met deze molen cakemix bak je een heerlijke basiscake. Met de molencake kun je ook eindeloos variëren. Bak bijvoorbeeld eens cake met rozemarijn & zeezout of perencake met tijm. Hieronder vind je het basisrecept voor deze molencake.
Bereiding:
400 gram mix voor Molen cake
200 gram zachte (room)boter
200 gram ei (± 4 eieren, maat M)
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Conventionele oven voorverwarmen op ± 160˚C. Boter met mixer zacht en romig kloppen. Voeg eerst de eieren toe en dan de mix voor Molen cake. Gedurende 2 minuten kloppen in de hoogste versnelling. Doe het beslag voor de Molen cake in een ingevette cakevorm (±25 cm). Bak de Molencake gedurende 55-65 minuten op ± 160˚C.
Ingrediënten: suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, glucosestroop (gedroogd), voorverstijfselde TARWEbloem, rijsmiddel:E450i;E500ii, emulgator:E477; E471;E475;E433, zetmeel, bakkerszout, verdikkingsmiddel:E415, aroma.
Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1556kJ/368kcal, vetten 1,1gr, waarvan verzadigde vetten 0,3gr, koolhydraten 85,1gr, waarvan suikers 50,2gr, eiwitten 3,7gr, zout 0,5gr.
Inhoud: 400 gram.
Toon meer
Toon meer