


- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Met de Oud Hollandse cakemix bak je een heerlijke bruine cake met een koffie-nootachtige smaak. De Oud-Hollandse cake heeft een donkere kleur als deze gebakken is.
Bereiding:
450 gram Oud Hollandse cakemix
250 gram ei (± 5 eieren, maat S)
200 gram zachte (room)boter
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Conventionele oven voorverwarmen op ± 160˚C. Boter met mixer zacht en romig kloppen. Voeg eerst de eieren toe en dan de mix voor Oud Hollandse cake. Gedurende 2 minuten kloppen in de hoogste versnelling. Doe het beslag voor de Oud Hollandse cake in een ingevette cakevorm (±25 cm) Bak de Oud Hollandse cake gedurende 60-65 minuten op ± 160˚C.
Ingrediënten: suiker, TARWEzetmeel, TARWEbloem, glucosestroop (gedroogd), voorverstijfselde TARWEbloem, rijsmiddel:E450i;E500ii, emulgator:E477; E471;E475;E433, bakkerszout, GERST, verdikkingsmiddel:E415, aroma
Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1549kJ/365kcal, vetten: 1,2g, waarvan verzadigde vetten: 0,3g, koolhydraten: 84,1g, waarvan suikers: 48,7g, eiwitten: 3,9g, zout: 0,4g
Inhoud: 450 gram.
Toon meer
Toon meer