Sluiten

Categorieën

Filters

    Wij helpen je graag met zoeken.

    Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

    Help mij kiezen

    Bloem als basis voor lekkere pasta

    Bij broodbakshop.nl vindt u verse pasta en pizza ingrediënten om zelf overheerlijk pasta of pizza mee te maken. Toon meer

    Inhoud in grammen

    Wat wilt u bakken?

    Prijs

    -
    1 Product
    Tarwebloem (T65) broodmeel

    Tarwebloem (T65) broodmeel

    Met tarwebloem broodmeel bak je een traditioneel...
    Op voorraad
    €4,95

    Maakt u graag verse pasta voor uzelf, familie of vrienden? Dan weet u als geen ander dat bloem een belangrijke basis daarvan vormt. BLOEM VOOR PASTA KOPEN, kan gemakkelijk in onze online winkel. De tarwebloem die wij aanbieden is ideaal voor het bereiden van verse pasta. Veelal bevat het namelijk minder gluten dan bijvoorbeeld meel voor pasta en kan het bovendien gemengd worden met andere soorten meel of bloem. Zo kunt u uw pasta naar eigen inzicht klaarmaken.

    Bloem voor pasta kopen bij een specialist

    Als u bloem koopt voor het maken van pasta, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de allerbeste kwaliteit. Bloem voor al uw pastagerechten kopen, doet u daarom in onze webshop. Wij hebben een zorgvuldig geselecteerd aanbod bloem en zijn gespecialiseerd in de verkoop van ambachtelijke en eerlijke ingrediënten voor het maken van de lekkerste pastagerechten. Zo weet u zeker dat u het juiste in huis haalt.

    Bloem voor pasta kopen in allerlei soorten en maten

    BLOEM VOOR PASTA is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld durumtarwebloem, maar u kunt ook kiezen voor ITALIAANSE PASTABLOEM of een biologische variant. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan bloemsoorten voor het bereiden van al uw pastagerechten. Bestel vandaag nog en geniet ook van onze snelle levering!

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »