
- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Werkwijze: 500 gram speculaasmix en 200 gram boter/margarine eerst goed door elkaar kneden. Hierna nog 1 ei er doorheen kneden. (als u dit deeg 1-2 dagen van te voren maakt, en in de koelkast legt, wordt het nog lekkerder). Hierna uitrollen en dan de plak op een ingevette bakplaat of bakpapier leggen of er koekjes uit steken met een koekjesuitsteker of een speculaasplank gebruiken. Wanneer u een speculaasplank gebruikt dient u deze eerste te bestrooien met wat rijstbloem of maïzena, dan het deeg er in drukken, het overtollige deeg er van afsnijden met een heel dun draadje en dan de plank omkeren op de bakplaat. De plank mag niet de oven! Temperatuur van de oven 160 graden Celsius/gasoven: stand 3,5. Baktijd: dikke speculaas 30 min. Dunne speculaas 20 min. Voor pepernoten: 500 gram speculaas-mix en 150 gram boter of margarine eerst goed door elkaar kneden en hierna nog 1 ei erdoor kneden. Hiervan kleine bolletjes draaien en op bakpapier leggen. Temperatuur van de oven 160 graden/gasoven stand 3,5. Baktijd ongeveer 20 minuten. (droog en koel (< 15'C.) bewaren)
Toon meer
Toon meer
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..