


- Ambachtelijk en eerlijke producten
- 14 dagen bedenktijd op non-food*
- Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
- Snelle levering
Met Spelt cakemix bak je thuis een lekkere verse speltcake. Speltcake is een traditionele cake, alleen dan op basis van speltbloem in plaats van tarwebloem.
Bereidingswijze:
450 gram Spelt cakemix
190 gram zachte (room)boter
200 gram ei (± 4 eieren, maat S)
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Conventionele oven voorverwarmen op ± 160°C. Boter met mixer zacht en romig kloppen. Voeg eerst de eieren toe en dan de mix voor Spelt cake. Klop het geheel in ± 5 minuten tot een mooi beslag. Doe het beslag voor de Speltcake in een ingevette cakevorm (±25 cm). Bak de Spelt cake gedurende 60-65 minuten op ± 160˚C.
Ingrediënten: suiker, SPELTbloem, TARWEzetmeel, glucosestroop (gedroogd), voorverstijfselde TARWEbloem, rijsmiddel:E450i;E500ii, emulgator:E477;E471;E475;E433, zetmeel, bakkerszout, verdikkingsmiddel:E415, aroma, enzym (TARWE)
Voedingswaarde per 100 gram: energie 1576kJ/372kcal, vetten 1,2gr, waarvan verzadigde vetten 0,4gr, koolhydraten 85,1gr, waarvan suikers 50,5gr, eiwitten 4,7gr, zout 0,5gr.
Inhoud: 450 gram.
Toon meer
Toon meer