Sluiten

Spelt cakemix

€ 3,- 999 Op voorraad
Met Spelt cakemix bak je thuis een lekkere verse speltcake. Speltcake is een traditionele cake, alleen dan op basis van speltbloem in plaats van tarwebloem.... Toon meer
  • Ambachtelijk en eerlijke producten
  • 14 dagen bedenktijd op non-food*
  • Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
  • Snelle levering

Productomschrijving

Met Spelt cakemix bak je thuis een lekkere verse speltcake. Speltcake is een traditionele cake, alleen dan op basis van speltbloem in plaats van tarwebloem.

Bereidingswijze:
450 gram Spelt cakemix
190 gram zachte (room)boter
200 gram ei (± 4 eieren, maat S)

Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Conventionele oven voorverwarmen op ± 160°C. Boter met mixer zacht en romig kloppen. Voeg eerst de eieren toe en dan de mix voor Spelt cake. Klop het geheel in ± 5 minuten tot een mooi beslag. Doe het beslag voor de Speltcake in een ingevette cakevorm (±25 cm). Bak de Spelt cake gedurende 60-65 minuten op ± 160˚C.

Ingrediënten: suiker, SPELTbloem, TARWEzetmeel, glucosestroop (gedroogd), voorverstijfselde TARWEbloem, rijsmiddel:E450i;E500ii, emulgator:E477;E471;E475;E433, zetmeel, bakkerszout, verdikkingsmiddel:E415, aroma, enzym (TARWE)

Voedingswaarde per 100 gram: energie 1576kJ/372kcal, vetten 1,2gr, waarvan verzadigde vetten 0,4gr, koolhydraten 85,1gr, waarvan suikers 50,5gr, eiwitten 4,7gr, zout 0,5gr.

Inhoud: 450 gram.

Toon meer

Specificaties

Artikelnummer
1200
SKU
BS33010199
Bak doelgroep
Cake
Ingrediënten
Ingrediënten: suiker, SPELTbloem, TARWEzetmeel, glucosestroop (gedroogd), voorverstijfselde TARWEbloem, rijsmiddel:E450i;E500ii, emulgator:E477;E471;E475;E433, zetmeel, bakkerszout, verdikkingsmiddel:E415, aroma, enzym (TARWE) Voedingswaarde per 100 gram
Inhoud (g)
450 gram

Toon meer

Spelt cakemix
€ 3,-
Spelt cakemix
Spelt cakemix
999 Op voorraad
Toevoegen aan winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »