Sluiten

Tarwe Griesmeel (Semolina)

€ 1,65 998 Op voorraad
Met Tarwe Griesmeel kun je onder andere een heerlijke ouderwetse griesmeelpudding of griesmeelpap maken. Je kunt met griesmeel onder andere ook brood bakken en pasta maken. De Franse naam voor tarwegriesmeel is semoule, de Italiaanse naam is semolina, de... Toon meer
  • Ambachtelijk en eerlijke producten
  • 14 dagen bedenktijd op non-food*
  • Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
  • Snelle levering

Productomschrijving

Met Tarwe Griesmeel kun je onder andere een heerlijke ouderwetse griesmeelpudding of griesmeelpap maken. Je kunt met griesmeel onder andere ook brood bakken en pasta maken. De Franse naam voor tarwegriesmeel is semoule, de Italiaanse naam is semolina, de Turkse naam Irmik en de Arabische naam is Smida.

Recept voor griesmeelpudding: Benodigdheden: 1 liter melk, 100 gram griesmeel, 75 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, snufje zout. Werkwijze: Breng de melk aan de kook. Strooi griesmeel, vanillesuiker, suiker en zout al roerende in de melk. Breng opnieuw aan de kook en laat het al roe­rende ca. 3 minuten zachtjes doorkoken tot een dikke pap. Giet de pap in een met koud water omgespoelde puddingvorm. Laat de pudding in de koelkast stijf worden. Keer de pudding om en serveer met vruchtensaus.

IngrediëntenTARWEgriesmeel.

Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1437kJ/343kcal, vetten: 0,8g, waarvan verzadigde vetten: 0,1g, koolhydraten: 70g, waarvan suikers: 3g, eiwitten: 10,3g, zout: 00g

Inhoud: 500 gram.

Toon meer

Specificaties

Artikelnummer
571
SKU
BS33010004
Ingrediënten
Ingrediënten: TARWEgriesmeel. Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1437kJ/343kcal, vetten: 0,8g, waarvan verzadigde vetten: 0,1g, koolhydraten: 70g, waarvan suikers: 3g, eiwitten: 10,3g, zout: 00g
Inhoud (g)
500 gram

Toon meer

Tarwe Griesmeel (Semolina)
€ 1,65
Tarwe Griesmeel (Semolina)
Tarwe Griesmeel (Semolina)
998 Op voorraad
Toevoegen aan winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »