Sluiten

Tarwebloem (type 812)

€3,30 989 Op voorraad: 1-2 werkdagen
Tarwebloem broodmeel kun je gebruiken om een witbrood te bakken. Bloem dat gezeefd (gebuild) wordt in onze korenmolen worden niet de kiemen gezeefd. Hierdoor krijg je een heerlijk aromatisch en gezond witbrood. Je kunt de tarwebloem ook gebruiken om zelf... Toon meer
  • Ambachtelijk en eerlijke producten
  • 14 dagen bedenktijd op non-food*
  • Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
  • Snelle levering

Productomschrijving

Tarwebloem broodmeel kun je gebruiken om een witbrood te bakken. Bloem dat gezeefd (gebuild) wordt in onze korenmolen worden niet de kiemen gezeefd. Hierdoor krijg je een heerlijk aromatisch en gezond witbrood. Je kunt de tarwebloem ook gebruiken om zelf pasta te maken. Gebruik dan 250 gram Tarwebloem en ± 90 gram koud water.

Bereiding in de broodmachine: 10 gram droge gist, 500 gram Tarwebloem broodmeel, 7 gram zout, 300-340 gram koud water, basisprogramma.

Bereiding in een conventionele oven: 10 gram droge gist, 500 gram Tarwebloem broodmeel, 7 gram zout, 290-330 gram water. Meng de bloem en gist en meet de temperatuur van de omgeving en de ingrediënten. Maak de som: 66 – omgevings- en ingrediëntentemperatuur = de temperatuur van het toe te voegen water. Voeg het zout en water bij het Tarwe bloem en kneed tot het deeg een temperatuur heeft van 27°C. Maak een gladde bol en laat deze ± 25 minuten op kamertemperatuur onder vochtige doek rijzen. Deeg uitrollen op een met bloem bestoven werkplek. Losjes opbollen en 25 minuten laten rijzen op kamertemperatuur onder een vochtige doek.

Bakblik invetten met bakspray, olie of boter. Deeg uitrollen en vouw eerst de rechterkant tot over het midden en daarna de linkerkant. Uitrollen tot de breedte van bakblik. Deeg oprollen vanaf de bovenkant en leg het deeg met de naad naar beneden in bakblik. Afdekken met vochtige doek en 60 minuten laten rijzen op kamertemperatuur. Conventionele oven voorverwarmen op ± 230°C. Afbakken in ca. 25-30 minuten.

Gewicht: 2000 gram

Ingrediënten: TARWEbloem, enzym (TARWE)

Voedingswaarde per 100 gram: energie 1430kJ/337kcal, vetten 1gr, waarvan verzadigde vetten 0,1gr, koolhydraten 69gr, waarvan suikers 1gr, eiwitten 13,5gr, zout 00gr.

Toon meer

Specificaties

SKU
BS33010208
Bak doelgroep
Witbrood
Ingrediënten
Ingrediënten: TARWEbloem, enzym (TARWE) Voedingswaarde per 100 gram: energie 1430kJ/337kcal, vetten 1gr, waarvan verzadigde vetten 0,1gr, koolhydraten 69gr, waarvan suikers 1gr, eiwitten 13,5gr, zout 00gr.
Inhoud (g)
2000 gram

Toon meer

Tarwebloem (type 812)
€ 3,30
Tarwebloem (type 812)
2000 gram
989 Op voorraad: 1-2 werkdagen
Toevoegen aan winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »