Sluiten

Categorieën

Filters

    Walnoot-Havermout Koeken

    €3,40 990 Op voorraad: 1-2 werkdagen
    Met de mix voor Walnoot-Havermout Koeken kun je heerlijke koeken maken op basis van havermout. In de mix zitten lekkere stukjes walnoot.... Toon meer
    • Ambachtelijk en eerlijke producten
    • 14 dagen bedenktijd op non-food*
    • Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
    • Snelle levering

    Productomschrijving

    Met de mix voor Walnoot-Havermout Koeken kun je heerlijke koeken maken op basis van havermout. In de mix zitten lekkere stukjes walnoot.

    Bereiding:
    – 500 gram mix voor Walnoot-Havermout koeken
    – 150 gram (room)boter
    – 50 gram keukenstroop of honing
    Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm conventionele oven voor op ±180 °C Klop de boter met stroop of honing zacht. Voeg de koekmix toe en meng tot en samenhangend deeg. Maak ± 12 koeken Bak de koeken in ±18 min op ±180 °C gaar. Laat de koeken afkoelen.

    Ingrediënten: HAVER, HAVERvlokken, suiker, walNOTEN, invertsuikerstroop, caramelkleurstof:E150a, gejodeerd zout, rijsmiddel: E450i;E500, natief aardappelzetmeel.

    Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1882kJ/447kcal, vetten: 17,5g, waarvan verzadigde vetten: 2,2g, koolhydraten: 60,4g, waarvan suikers: 21g, eiwitten: 10,2g, zout: 0,9g

    Inhoud: 500 gram.

    Toon meer

    Specificaties

    SKU
    BS33010224
    Bak doelgroep
    Koeken
    Ingrediënten
    Ingrediënten: HAVER, HAVERvlokken, suiker, walNOTEN, invertsuikerstroop, caramelkleurstof:E150a, gejodeerd zout, rijsmiddel: E450i;E500, natief aardappelzetmeel. Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1882kJ/447kcal, vetten: 17,5g, waarvan verzadigde vett
    Inhoud (g)
    500 gram

    Toon meer

    Walnoot-Havermout Koeken
    € 3,40
    Walnoot-Havermout Koeken
    500 gram
    990 Op voorraad: 1-2 werkdagen
    Toevoegen aan winkelwagen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »