Sluiten

Categorieën

Filters

    Wereldbroden

    €32,99 1 Op voorraad: 1-2 werkdagen
    Hardcover, 224 pagina's. In Wereldbroden beschrijft auteur Sophie Dupuis-Gaulier 100 heerlijke internationale recepten om je eigen brood te bakken. Het maken van een heerlijk ambachtelijk product geeft ontspanning en voldoening.... Toon meer
    • Ambachtelijk en eerlijke producten
    • 14 dagen bedenktijd op non-food*
    • Vragen? Mail ons - 24/7 bereikbaar
    • Snelle levering

    Productomschrijving

    In Wereldbroden van auteur Sophie Dupuis-Gaulier vind je 100 heerlijke internationale recepten om je eigen brood te bakken. Het maken van een heerlijk ambachtelijk product geeft ontspanning en voldoening. Van Azië tot Europa, van het Midden-Oosten tot India en van Latijns Amerika tot de Verenigde Staten: ieder land heeft zijn eigen tradities rond het bakken van brood.  

    Ze beschrijft o.a. recepten voor Halla (traditioneel brood voor de shabbat) uit Israël, Shokupan (superzacht Japans witbrood), Turkse Pogaca (brood met feta en peterselie), Panini en Ciabata uit Italië, Russische Prianik, Duitse Lebkuchen, Schots rozijnenbrood en nog vele andere internationale broden.

    Een heerlijk boek met eenvoudig te bereiden recepten en goed verkrijgbare ingrediënten. Het boek is stevig en blijft goed open liggen. De fotografie en vormgeving zijn prachtig, net als in de andere vijf delen in de serie Wereldgerechten.

    Hardcover, 224 pagina's. Uitgegeven door Unieboek.

    Toon meer

    Specificaties

    SKU
    BS07010049
    EAN
    9789000379682
    Aantal pagina's
    176
    Auteur
    Levine van Doorne
    Bindwijze
    Hardcover
    ISBN
    9789000379682
    Uitgever
    Levine van Doorne & Freerk Bos
    Verschijningsjaar
    november 2020

    Toon meer

    Wereldbroden
    € 32,99
    Wereldbroden
    1 Op voorraad: 1-2 werkdagen
    Toevoegen aan winkelwagen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »